OVER MIJ

Even voorstellen, mijn naam is Vallerey en ben eigenaar van Vallerey’s Pedicure Specialist. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en Pedicure. Met veel plezier oefen ik mijn vak uit. Ik vind het een uitdaging om voeten te behandelen en de klachten weg te nemen.

Naast voeten weer mooi te maken is mensen van hun klachten afhelpen één van de mooiste dingen in mijn vak. Het is fijn als je hoort dat een cliënt weer beter kan lopen en geen pijnklachten meer heeft. Nadat ik een dubbele hernia heb ondervonden, weet ik hoe belangrijk het verzorgen van de voeten is. Mijn passie is alleen maar meer gegroeid om anderen te helpen. Inmiddels ben ik al 8 jaar pedicure met veel plezier. 

Ik houd van afwisseling en werk naast mijn pedicure praktijk ook als beauty advisor voor verschillende grote merken. Mijn passie voor beauty producten is erg groot. En vind het heerlijk om me daarin te verdiepen. Zo ben ik altijd wel bezig met wat de nieuwste nagellak kleur of beste voetencrème is.

NEEM CONTACT OP WEBSHOP

DE SALON

Je wordt ontvangen in een rustige praktijk waar rust en ontspanning centraal staan. Daarnaast neem ik de tijd en geef advies waar nodig is. Je verlaat de praktijk met heerlijke voeten.

Mijn praktijk is aangesloten bij ProVoet. Ik zit sinds 2012 gevestigd in Amersfoort.

BEKIJK DE BEHANDEL MOGELIJKHEDEN

BEHANDELINGEN

Bekijk de mogelijkheden

SALON

20% KORTING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CODE

GA NAAR WEBSHOP

Shop je favorietjes!

SHOP