Nagelreparatie

De oplossing voor je teennagels!

Veel mensen kampen met nagelproblematiek, van schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd), psoriasisnagels tot gebroken of gespleten nagels. Vele van deze veranderingen zijn zichtbaar en geven een onaantrekkelijk beeld. Veel mensen schamen zich hiervoor en durven om deze redenen geen open schoenen te dragen. Met de LCN Wilde- Pedique gelnagels kunnen uw nagels weer geheel of gedeeltelijk gecorrigeerd / gerepareerd worden en zullen uw voeten / nagels er weer goed verzorgd uitzien, waardoor u zich zelfverzekerder zal gaan voelen.

Wilde- Pedicue is een elastische teennagelgel waarmee correcties uitgevoerd kunnen worden alsook het behandelen van een mycose/schimmelnagel. Deze gel past zich door zijn elasticiteit optimaal aan de afwikkeling van de voet aan, hierdoor raakt de natuurlijke nagel alsook het nagelbed niet belast in tegenstelling tot andere gels. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel.

In te zetten bij:

  • Mycose/schimmelnagels
  • Traumanagels
  • sporter(s)nagels
  • Nagelreparatie
  • French look (tot wel 6-8 weken)
  • Semipermanente kleur (tot wel 6-8 weken)
MAAK EEN AFSPRAAk

Behandeling

Als een nagel gecorrigeerd / gerepareerd gaat worden, dan wordt de teen ontsmet en de geïnfecteerde ( schimmel ) nagel word zoveel als mogelijk verwijderd d.m.v. frezen. Hierna wordt de gel aangebracht en gemodelleerd tot de vorm van de nagel. Er worden 2 gel lagen aangebracht, die ieder onder de Uv-lamp uitgehard worden.

Bij Schimmelnagels raad ik altijd een anti-schimmel product aan. “Mykosept“ van LCN. Dit in combinatie met de gel, bestrijdt de schimmel optimaal. De gelnagel groeit met de natuurlijke nagel mee en als er geen problemen voordoen, dan kun je hem met de natuurlijke nagel uitlaten groeien.

Ik adviseer om de 4 – 6 weken terug te komen voor een afspraak om evt. aanpassingen aan de nagel aan te brengen waar nodig, tevens het verloop van de nagel te beoordelen.

VRAAG AAN

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn moet ik eerst even de nagel(s) beoordelen. Daarna bespreek ik met jouw samen de mogelijkheden en behandelplan.

Ben jij al bekend bij Vallerey’s dan kan je direct een afspraak inplannen. Ben jij voor het eerst? Stuur dan even een aanvraag via de onderstaande button. Ik neem dan contact met je op om samen de nagelcorrectie te bespreken. 

VRAAG ADVIES AAN PLAN EEN AFSPRAAK IN

BEHANDELINGEN

Bekijk de mogelijkheden

SALON

20% KORTING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CODE

GA NAAR WEBSHOP

Shop je favorietjes!

SHOP