Manicure & Pedicure Behandelingen

Pedicure BEHANDELING

Bij een pedicure behandeling worden de voeten gedesinfecteerd, de nagels worden geknipt en afgewerkt. De nagelomgeving wordt gereinigd. Eventueel overtollig eelt, kloven likdoorns en ingroeiende nagels en schimmelnagels worden verwijderd of behandeld. Aan het einde van de behandeling worden de voeten kort gemasseerd met voetencrème.

DEELBEHANDELING

Bij een deel behandeling kunt u specifiek een voetklacht laten behandelen. De onderdelen zijn:

  • Verwijderen van likdoorn
  • Knippen van de nagels
  • Afvlakken van de nagels(dunner maken)
  • Ingroeiende teennagel behandelen
  • eelt verwijderen

Mocht er meer tijd nodig zijn of de klacht lijkt gecompliceerd, dan word in overleg het tarief van een basisbehandeling berekent.

PLAN EEN AFSPRAAK IN

GELLAK

Laat uw voeten en teennagels mooi verzorgen met de pedicure + gellak behandeling. De voeten worden heerlijk verzorgd met een pedicure behandeling en daarna worden de teennagels gelakt met een gellak. De gellak blijft ongeveer 6-8 weken zitten op de teennagels. Met de Vitamin-Infused gel system blijven de nagels goed gevoed.

Manicure BEHANDELING

Laat uw handen verzorgen met heerlijke manicure. De nagels worden mooi in model gevijld. De nagelriem worden teruggeduwd en schoongemaakt. Eventuele velletjes worden weggeknipt. En als laatste worden de handen verzorgd met handcrème en de nagelriemen met nagelriemolie of crème.

De manicure kunt u uitbreiden met nagels lakken met een kleur, French manicure of polijsten. Wilt u helemaal een luxe behandeling dan is er een spa manicure. In deze behandeling worden de nagels in een nagelbad gedaan, de handen worden gescrubd en een handmassage.

PLAN EEN AFSPRAAK IN

BEHANDELINGEN

Bekijk de mogelijkheden

SALON

20% KORTING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CODE

GA NAAR WEBSHOP

Shop je favorietjes!

SHOP