WAAROM DE PEDICURE?

Goede en verzorgde voeten zijn erg belangrijk. Ondanks dat onze voeten het lichaamsgewicht moeten dragen en we ze elke dag het meest gebruiken worden ze het minst verzorgd. Ze hebben de extra verzorging juist nodig. Hoe verlichtend en ontspannen is het na een lange dag staan of lopen om een heerlijk voetenbad te nemen? Goed verzorgde voeten voorkomen ongemakken. Een voetbehandeling is dan heel goed regelmatig te doen.

Voordelen van een pedicure behandeling:

 • Na afloop van een behandeling voel je je meer uitgerust. Dan heb je toch weer tijd voor jezelf genomen. Selfcare is heel belangrijk. Een moment nemen om opgeladen te worden.
 • Het vermindert pijn. Te veel eelt, likdoorn(s) en ingroeiende teennagels kunnen er pijnlijk zijn. Door dit regelmatig te behandelen wordt het minder en in beginstadium is het beter te behandelen.
 • Het werkt preventief je voorkomt voetproblemen als de voeten regelmatig worden behandeld.

BEHANDELINGEN

Goede en verzorgde voeten zijn erg belangrijk. Ondanks dat onze voeten het lichaamsgewicht moeten dragen en we ze elke dag het meest gebruiken worden ze het minst verzorgd.

PRODUCTEN

In de praktijk werk ik met meerdere productmerken. Ik kies deze producten met veel zorg. Ik kies de producten op hoge kwaliteit, maar ook vind ik het belangrijk dat de producten vriendelijk en duurzaam zijn in gebruik. 

PECLAVUS

Voor de behandelingen in de praktijk gebruik ik de producten van Peclavus. Ik werk graag met de producten omdat de structuren van de crèmes erg fijn zijn en huidvriendelijk. De producten zijn milieu vriendelijk, niet op dieren getest en ondersteunen de huid bij de regeneratie.

PECLAVUS bestaat al meer dan 30 jaar garant voor professionele voetverzorgingsproducten voor de voetverzorging. De producten zijn alleen verkrijgbaar bij de pedicure. De huid bezit niet alleen heel veel zintuigen, maar heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Het doel van de PECLAVUS lijn is om dit vermogen te stimuleren. Strenge hygiëne en kwaliteitscontroles waarborgen de kwaliteit van deze huidvriendelijke producten. De producten bevatten dan ook geen aardolieproducten, geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige/synthetische geurstoffen, en de producten zijn niet op dieren getest. De meeste PECLAVUS producten zijn gecertificeerd en voorzien van het duitse Natrue –Gutesiegel.

Dit waarborgt de natuurlijke samenstelling van deze producten.

Dit Natrue-Gutesiegel garandeert:

 • Gebruik van natuurlijke en biologische stoffen
 • Milieuvriendelijke verpakking
 • Geen synthetische reuk- of geurstoffen
 • Geen aardolieproducten
 • Geen siliconenderivaten
 • Geen genetisch gemodificeerde stoffen
 • Niet op dieren getest

   

Algologie

Algologie is gelegen in het hart van een beschermd natuurgebied aan de Pen Lan, een Schiereiland in Bretagne, in het westelijke deel van Frankrijk. Om Algologie zo natuurlijk mogelijk te maken, worden de producten ontwikkeld en geproduceerd in eigen laboratorium in Bretagne. Algologie de kracht uit de zee. Algologie is een uitgebreid merk met verschillende gezichtslijnen. Van anti-age behandelingen tot de meeste gevoelige huiden zoals eczeem droge huid. De producten zijn op algenbasis deze hebben een zeer krachtige werking en bestaan uit natuurlijke stoffen zonder toevoegingen.

Bevat:

– 0% parabenen

– 0% minerale olie

– 0% propyleen glycol

– 0% phtalate

– 0% siliconen

– 0% PEG

– Niet getest op dieren

– Meer dan 95% natuurlijke ingrediënten

Algologie biedt u schoonheid geboren uit de marine tuin.Voor een stralende teint en een strakker lichaam, zoals na een vakantie aan zee. Algologie nodigt u uit op een reis vol met rituelen en rustgevende behandelingen voor uw dagelijkse plezier.

ORLY

The Colors
Bij ORLY zijn ze nooit te stoppen met zoek en naar het volgende grote idee. Door goed op de hoogte te blijven van de laatste trends gaat het getalenteerde team van kleuren experts door de heldere ideeën kleuren en gedurfde texturen de fans van houden. Kleur is de basis van alles wat Orly doet. Het is de hart, ziel, en de weerspiegeling van de veelzijdige persoonlijkheid van Orly. Vol van de klassiekers, het revolutionaire en geteste fan favorites heeft de ORLY Permanente Color Collection voor ieder wat wils. De nagellakken bevatten geen DBP, formaldehyde en tolueen.

The treatments

Mooie manicures en pedicures beginnen met een sterke, gezonde nagels. ORLY biedt een uitgebreide lijn van producten aan die de voorbereiding, voeding, bescherming, glans en een verkorte de droogtijd toevoegen.ORLY maakt het gemakkelijk om de juiste producten te kiezen, waardoor optimale resultaten worden behaald voor elk niveau van expertise.

ORLY Breathable

ORLY Breathable is een alles in één nagellak! Een nagellak met een geavanceerde zuurstof technologie. De enige nagellak die zuurstof doorlatend is waardoor de nagel gehydrateerd blijft. De ORLY Breathable nagellak is voorzien van Argan Oil, Pro-Vitamine B5 en Vitamine C. ORLY Breathable is een basecoat/topcoat, treatment en kleur in één. Alleen met 2 laagjes lakken en je bent klaar. Je brengt ORLY Breathable aan op een schone nagel en je hebt geen aparte basecoat en topcoat nodig. Gemakkelijk en snel in gebruik waardoor je tijd bespaard. Door onderzoek is bewezen dat bij 90% van de vrouwen een merkbaar verschil was van de gezondheid en het uiterlijk van hun nagels.

Voor meer vragen over dit product kunt u terecht in de praktijk of via het contact formulier.

BEKIJK DE BEHANDEL MOGELIJKHEDEN

BEHANDELINGEN

Bekijk de mogelijkheden

SALON

20% KORTING

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

CODE

GA NAAR WEBSHOP

Shop je favorietjes!

SHOP